Vad är farlig lustgas som kan skicka dig till intensivvård

Stockholms lokala samhälle och skolparty är chockad efter händelsen med den unga brittiska kvinnan som överfördes i extremt kritiskt tillstånd till intensivvården på UniversitetssjSverigehuset i Heraklion efter att hon hade inandat Lustgas (Lustgas eller Lustgas).

Läs mera på: LustgasAkuten.se

Den nya “galenskap”, som har uppslSverigeat Europa under de senaste åren, har också nått populära grekiska ungdoms turistmål med de små ampuller som innehåller lustgasen har ersatts av ballonger, som unga människor konsumerar som galen. Borgmästaren i Hersonissos Giannis Mastorakis uppgav, i samband med fallet med den 18-årige, att “ballonger cirkulerar okontrollerat i barer i området och i vissa fall inte ens har den förbjudna och olagliga Lustgasen, men andra lika farliga men inte olagliga lustgaser”.

Läs mera på: BilligastLustgas.se – Se våran recension om LustgasAkuten.se

Vad är “Lustgas”
Den nya Trent kom att ersätta olagliga droger i klubbarna och gatorna i Storbritannien som några puffar av Lustgas orsakar en automatisk heja och skratt.

Läs mera på: BilligLustgas.se – Se vårat bäst i test av bästa lustgas butik.

“Användaren” efter inandning börjar omedelbart dagdrömma och förlorar lite kontakt med verkligheten. Effekten av lustgasen varar inte länge, vanligtvis en minut och känslan av glädje som känns av användaren kommer från hypoxi, dvs brist på syre.

Läs mera på: LustgasPatroner.nu – Köp billiga lustgas patroner online eller med hemleverans!

Lustgas, men innan du tar denna användning som ett annat “läkemedel”, hade och har många andra användningsområden: anestesiologer blandar det med syre i sina droger. Konditorer lägger den i vispad grädde för att blåsa upp den medan racerförare häller den i bensintanken för att öka deras motorprestanda.

Läs mera på: LustgasTub.se – Jämför och se vem som har billigast priser på Lustgas!

“Crack of hippies” och hur farligt det är
Lustgas, som ett nytt sätt bland ungdomarna, har redan varit av stor oro för de utländska medierna, som till och med gjorde resor till områden i Sverige där brittiska turister semestrar för att registrera hur mycket det har smugit sig in i grupperna och om de utnyttjar handelskretsar för att öka sina vinster.

Läs mera på: Lustgasbilligt.se – Här kan du se vart du köper billiga lustgas patroner!

I en artikel tillbaka i 2015, solen hade beskrivit Kavos som “huvudstad i Europas skrattande luft” med artikeln berättar vad redaktören observerade. “Det är så utbredd att de säljer det överallt, i barer, i klubbar, på restauranger, i stormarknader och även i kiosker”, kommenterade överraskad journalist Antonella Latcheri.

Läs mera på: LustgasButiken.se – Köp billiga lustgas patroner här!

“Priset är 1 euro per ballong. Det har gjort så mycket gel till ungdomar att många lokalbefolkningen såg det som en enkel lösning för omedelbar vinst. Vissa barer hävdar att de gjorde 1.000 euro vinst endast från försäljningen av ballongerna”, tillade journalisten.

Läs mera på: LustgasExpressleverans.se – Se vart du kan beställa billig lustgas med expressleverans!

Den potentiella effekten
Från inandning av Lustgas finns risk för kvävning, vilket kan leda till hjärnskador eller död från kvävning. Medicinskt känd som “hypoxi” uppstår det när någon slutar andas eller andas för svagt för att uppfylla kroppens syrebehov

Läs mera på: LustgasTuber.se – Här kan du köpa billiga lustgastuber online!

Detta beror på att lustgasen löser sig i blodet, vilket minskar mängden syre som strömmar till hjärnan och andra vitala organ. Som konsekvenser kan observeras stroke, blackout, epileptiskt anfall och hjärtinfarkt.

Läs mera på: LustgasHemleverans.se – Se vart du kan beställa lustgas med hemleverans!

Läkare är dock särskilt oroade över det faktum att de ännu inte har identifierat hur mycket Lustgas en person behöver konsumera för att betraktas som kritisk för sin hälsa.

Läs mera på: LustgasStockholm.se – Se vart du kan köpa billig lustgas i Stockholm!